|
| форум о хостинге в Украине |
|
|
|
|
|
Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|
|
|
7.6.2008, 14:49. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|
Любимый хостинг-профессионал

Добавить в друзья
Отправить личное сообщение
Найти темы пользователя
Найти сообщения пользователя
Игнорировать сообщения этого пользователя
Из: Київ

|
Цитата(Andriy @ 7.6.2008, 14:42)  Вєбмані є еквівалентом грошових знаків, які забезпечуються грошовими коштами гаранта. До чього тут вексель??? Ви в загали розумієте різницю між "грошовими коштами" і "грошовими забов"язаннями". Андрію, я все розумію. В Україні діє єдина валюта - гривня. Вебмані можуть існувати тільки тоді, якщо ці операції здійснюються згідно законів України. Частину я вже навів. А ось головний З А К О Н У К Р А Ї Н И "Про обіг векселів в Україні "Стаття 4. Видавати переказні і прості векселі можна лише для оформлення грошового боргу за фактично поставлені товари, виконані роботи, надані послуги. На момент видачі переказного векселя особа, зазначена у векселі як трасат, або векселедавець простого векселя повинні мати перед трасантом та/або особою, якій чи за наказом якої повинен бути здійснений платіж, зобов'язання, сума якого має бути не меншою, ніж сума платежу за векселем. Умова щодо проведення розрахунків із застосуванням векселів обов'язково відображається у відповідному договорі, який укладається в письмовій формі. У разі видачі (передачі) векселя відповідно до договору припиняються грошові зобов'язання щодо платежу за цим договором та виникають грошові зобов'язання щодо платежу за векселем. Особи, винні в порушенні вимог цієї статті, несуть відповідальність згідно з законом. Стаття 5. Векселі (переказні і прості) складаються у документарній формі на бланках з відповідним ступенем захисту від підроблення, форма та порядок виготовлення яких затверджуються Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку за погодженням з Національним банком України з урахуванням норм Уніфікованого закону, і не можуть бути переведені у бездокументарну форму (знерухомлені). Вексель, який видається на території України і місце платежу за яким також знаходиться на території України, складається державною мовою. Найменування трасанта або векселедавця, інших зобов'язаних за векселем осіб заповнюється тією мовою, якою визначено офіційне найменування в їх установчих документах. Вексель підписується: від імені юридичних осіб - власноручно керівником та головним бухгалтером (якщо така посада передбачена штатним розписом юридичної особи) чи уповноваженими ними особами. Підписи скріплюються печаткою; від імені фізичних осіб - власноручно зазначеною фізичною особою або уповноваженою нею особою, із зазначенням індивідуального ідентифікаційного номера з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів, наданого органом державної податкової служби (крім випадків відсутності індивідуального ідентифікаційного номера в осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття індивідуального ідентифікаційного номера та офіційно повідомили про це відповідні державні органи), та паспортних даних векселедавця-трасанта (серія та номер паспорта, найменування органу, що видав паспорт, та дата його видачі, місце проживання). Підпис скріплюється печаткою (у разі її наявності).
|
|
|
|
|
|
|
|
9.6.2008, 15:30. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|
Любимый профессионал активист хостинга

Добавить в друзья
Найти темы пользователя
Из: Kh/Km, Ukraine

|
Цитата(Sadivnyk @ 9.6.2008, 12:30)  Ті хто повинен дивитись (прокуратура, міліція, податкова) свтороли злочинні угруповування та займають вимаганням хабарів, дерибаном землі і так далі.. Якщо разові платежі нічого страшного. Не раджу вебмані для бізнес-розрахунків. Sadivnyk, не хочу Вас обидеть, но когда читаю Ваши посты всегда вспоминается Галкин с пародией (кажись) на Литвинову - "Как страшно жить..." Вообще удивляюсь и поклоняюсь Вам, как Вы смогли с такими взглядами на жизнь/государство/и вообще - начать свой бизнесс.
|
|
|
|
|
|
|
|
9.6.2008, 16:12. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|

Добавить в друзья
Найти темы пользователя

|
Цитата(Andriy @ 9.6.2008, 15:30)  Sadivnyk, не хочу Вас обидеть, но когда читаю Ваши посты всегда вспоминается Галкин с пародией (кажись) на Литвинову - "Как страшно жить..." Вообще удивляюсь и поклоняюсь Вам, как Вы смогли с такими взглядами на жизнь/государство/и вообще - начать свой бизнесс. Я просто знаю, що можна і що заборонено робити. Безкоштовний хостинг це в першу чергу головний біль для бухгалтера, бо потрібно обліковувати як доходи "безкоштовне" розміщення реклами на сайтах клієнтів. Ви нарахуєте одну ціну, а податківець у 10 разів більшу і скаже. що ви ухиляєтесь від оподатквання (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) . Оце взяв і спитав в Укртелекому про необмежений трафік. Поки не відповіли. Але попередньо сказали, що суттєво обмежують швидкість у цьому разі... Не можна обдурювати клієнтів.
|
|
|
|
|
|
|
|
10.6.2008, 19:34. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|
Любимый участник хостинг-жизни
Добавить в друзья
Найти темы пользователя

|
Тут сначала про бесплатный хостинг писали, теперь про webmoney (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) Я хочу опять к началу вернуться. Есть море буржуйских сайтов, предоставляющих бесплатный хостинг + PHP + mySQL, и не ставящих свою рекламу. За что живут - непонятно, но факт. Никаких webmoney не требуют. Например, awesomewebspace, http://www.gigacities.net/, http://www.hostsnake.com/, byethost, и еще куча.
|
|
|
|
|
|
|
|
10.6.2008, 20:14. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|

Добавить в друзья
Найти темы пользователя

|
Цитата(Yustos @ 10.6.2008, 19:34)  Тут сначала про бесплатный хостинг писали, теперь про webmoney (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) Я хочу опять к началу вернуться. Есть море буржуйских сайтов, предоставляющих бесплатный хостинг + PHP + mySQL, и не ставящих свою рекламу. За что живут - непонятно, но факт. Никаких webmoney не требуют. Например, awesomewebspace, http://www.gigacities.net/, http://www.hostsnake.com/, byethost, и еще куча. Безкоштовний хостинг це вигадка гигантів з метою знищення малих та середніх хостерів. Великих вони просто купують. Безкоштовний хостинг - зло з точки зору економіки. Хоча іноді можна ним скористатися. Гарна штука для тимчасових та невеликих сайтів(кілька сторінок).
|
|
|
|
|
|
|
|
29.6.2008, 0:10. Re: Бесплатный хостинг, проблемы выбора и что может с ним произойти.
|
Любимый продвинутый хостинг-профессионал

Добавить в друзья
Найти темы пользователя

|
Цитата(Yustos @ 10.6.2008, 23:34)  Тут сначала про бесплатный хостинг писали, теперь про webmoney (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) Я хочу опять к началу вернуться. Есть море буржуйских сайтов, предоставляющих бесплатный хостинг + PHP + mySQL, и не ставящих свою рекламу. За что живут - непонятно, но факт. Никаких webmoney не требуют. Например, awesomewebspace, http://www.gigacities.net/, http://www.hostsnake.com/, byethost, и еще куча. Ну что сказать, забугорные просто для удовольствия размещают сайты у себя за бесплатно. Да и уровень развития там повыше. Своеобразный коммунизм ток в Интернете.
|
|
|
|
|
|